O Nama

Turistička agencija ˝UNO TRAVEL˝ osnovana je 1996. godine sa sedištem u Sremskoj Mitrovici, a osnivači i zaposleni su turistički radnici, diplomirani turizmolozi sa decenijskim iskustvom u turizmu. Sa ponosom ističemo da se nalazimo na najlepšem trgu u gradu – Žitni trg 20.
Od samog početka svoga rada opredelili smo se za slogan : ˝MI SMO VAŠ PRVI I PRAVI TURISTIČKI PUTOKAZ˝, koji stalnim povećanjem zadovoljnih putnika opravdavamo i potvrđujemo. Zadovoljni smo i mi što nas naši putnici ne doživljavaju kao trgovinu-prodavce za prodaju turističkih usluga,nego kao svoj turistički servis u kojem mogu dobiti proverene turističke informacije, ali i prijateljske savete, preporuke i najpovoljnije uslove za realizaciju svojih turističkih usluga. Kroz svakodnevne kontakte i saradnju sa svojim klijentima, međusobno smo naučili puno jedni od drugih i što je najvažnije, kroz kvalitetnu realizaciju turističkih usluga, izgradili međusobno poverenje i sigurnost. Za kvalitet turističkih usluga za vas se brine profesionalan i iskusan tim agencije, koja je ispunila sve zahteve Licence Ministarstva turizma. Član je udruženja turističkih agencija Srbije YUTA.
Pored poverenja naših vernih klijenata, kvalitet našeg rada cene i naše kolege, vodeći organizatori turističkih aranžmana, sa kojima beležimo višedecenijsku uspešnu saradnju, pa sa zadovoljstvom ističemo da smo predstavnici za Srem i Sremsku Mitrovicu sledećih agencija-organizatora turističkih putovanja:
ARGUS TOURS, ATLANTIC TRAVEL, ASTRA TRAVEL, ASTRA TOURS, BARCINO TRAVEL, BIG BLUE, BRAVO TOURS, BELVI TRAVEL,VIVA TRAVEL, GRAND TOURS, ELNOS TOURS, FILIP TRAVEL, KARPATI, KON TIKI, KALODOUKAS, KOMPAS, MARKETTOURS, MILLENIUM, MONIX, MONTESOL, MATICO TRAVEL, NS TRAVEL, ODEON WORLD & TRAVEL, OMNITURS, PERLA TRAVEL, PUTNIK, PLANA TOURS, ROBINSON, SANI TRADE&TOURS, S.A.B INTERNATIONAL, SABRA TRAVEL, SRBIJA ŠUME i drugih. To nam omogućava ispunjenje raznovrsnog spektra vaših turističkih želja. Pored inicijativnih aranžmana agencija razvija i receptivni turizam, gde naši licencirani vodiči u saradnji sa institucijama kulture grada dočekuju sve brojnije turiste.
Očekujemo Vas i zahvaljujemo se što ste nas po kvalitetu rada i saradnje izabrali i prepoznali kao svoj turistički brend.
[button url=”https://unotravel.rs/wp-content/uploads/2014/02/identifikacioni_obrazac-1.pdf” size=”medium”]Identifikacioni obrazac[/button]