O nama

Turistička agencija ˝UNO TRAVEL˝ osnovana je 1996. godine sa sedištem u Sremskoj Mitrovici, a osnivači i zaposleni su turistički radnici, diplomirani turizmolozi sa decenijskim iskustvom u turizmu. Sa ponosom ističemo da se nalazimo na najlepšem trgu u gradu – Žitni trg 20.
Od samog početka svoga rada opredelili smo se za slogan : ˝MI SMO VAŠ PRVI I PRAVI TURISTIČKI PUTOKAZ˝, koji stalnim povećanjem zadovoljnih putnika opravdavamo i potvrđujemo. Zadovoljni smo i mi što nas naši putnici ne doživljavaju kao trgovinu-prodavce za prodaju turističkih usluga,nego kao svoj turistički servis u kojem mogu dobiti proverene turističke informacije, ali i prijateljske savete, preporuke i najpovoljnije uslove za realizaciju svojih turističkih usluga. Kroz svakodnevne kontakte i saradnju sa svojim klijentima, međusobno smo naučili puno jedni od drugih i što je najvažnije, kroz kvalitetnu realizaciju turističkih usluga, izgradili međusobno poverenje i sigurnost. Za kvalitet turističkih usluga za vas se brine profesionalan i iskusan tim agencije. Član smo udruženja turističkih agencija Srbije YUTA i UTAS.
Pored poverenja naših vernih klijenata, kvalitet našeg rada cene i naše kolege, vodeći organizatori turističkih aranžmana, sa kojima beležimo višedecenijsku uspešnu saradnju, pa sa zadovoljstvom ističemo da smo predstavnici za Srem i Sremsku Mitrovicu sledećih agencija-organizatora turističkih putovanja:
ARGUS TOURS, ALEXANDRIA TRAVEL, ATLANTIC TRAVEL, ASTRA TRAVELBARCINO TRAVEL, BIG BLUE, BRAVO TOURS, BELVI TRAVEL, CALYPSO , DUNAVTOURS ,VIVA TRAVEL, GRAND TOURS, ELNOS TOURS, FAROSTOURS , FIBULA , FILIP TRAVEL, HALOTOURS ,HELLENAKARPATI, KON TIKI, KOMPAS T&T, LOVE2TRAVEL , MARKETTOURS, MAGICHOLIDAYS , MEDITERANEO , MONTESOL, MOUZENIDIS , OLYMPICODEON WORLD & TRAVEL, PLANA TOURS, RELAX , ROBINSON, SANI TRADE&TOURS, SABRA TRAVEL , SUNLINE , SOLEAZUR  i drugih. To nam omogućava ispunjenje raznovrsnog spektra vaših turističkih želja. Pored inicijativnih aranžmana agencija razvija i receptivni turizam, gde naši licencirani vodiči u saradnji sa institucijama kulture grada dočekuju sve brojnije turiste.
Očekujemo Vas i zahvaljujemo se što ste nas po kvalitetu rada i saradnje izabrali i prepoznali kao svoj turistički brend.