Advent u Segedinu i prednovogodišnje kupanje u Morahalomu

Segedin, Mađarska

već od 2200RSD

Opis destinacije

Znate li onaj tipični miris božićne hrane, i cimeta u vazduhu? U srce vam unose blagost magične božićne pesme i dečiji smeh? Uživate u razgledanju šareniša, rukotvorina, božićnih lampica? Sve to možete doživeti u Segedinu tokom božićnog vašara, na tri gradska trga, bajkovito ukrašena i sa nekom posebnom atmosferom. Dok ste na vašaru obavezno probajte langoš, ili gulaš uz kuvano vino, krampampuli, pečeni kesten... Posle svega toga vam ostaje samo da se zasladite i probate Kürtőskalács (tradicionalnu mađarsku poslasticu). Nakon vašarske atmosfere dan možete završiti u tržnom centru Arkad na božićnoj rasprodaji. Ukoliko vam je draže da dan provedete u relax zoni i spa centru, izaberite banju Morahalom, nedaleko od Segedina. Banja pruža mogućnost plivanja, rekreacije i zabave. Na raspolaganju vam je 14 zatvorenih i 2 otvorena bazena sa temperaturom vode 28 stepeni C, 2 unutrašnja tobogana i 1 spoljni tobogan, 11 sauna, solarijum, slana soba.. U okviru kompleksa su prodavnice suvenira, kafići, restoran i čarda.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Bez smeštaja

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
ADVENT U SEGEDINU  
PREDNOVOGODIŠNJE KUPANJE U MORAHALOMU

16.12.2023.g. (subota)

Cena:2.200 din
Deca do 12 godina: 1.800 din
Iz Novog Sada: 2.000din

ARANŽMAN OBUHVATA:
- Prevoz turističkim autobusom
- Razgledanje Segedina u pratnji vodiča
- Usluge pratioca

ARANŽMAN  NE  OBUHVATA:
- Obavezno međunarodno putno osiguranje DDOR (za putnike do18 g. 60 din,od 18-70 g. 120 din, preko 70 g. 240 din) – Potrebni podaci iz pasoša i plaća se u agenciji
- ulaznica u banjski kompleks (plaća se na licu mesta)
Polazak iz Sr Mitrovice (parking PSC Pinki) u 04:15h

Vožnja preko Rume i Novog Sada, auto-putem  ka Mađarskoj sa usputnim stajanjem u Morahalomu. Očekivani dolazak u Segedin je u prepodnevnim satima (vreme dolaska uslovljeno dužinom čekanja na granici.) Po dolasku u Mađarsku organizovana promena novca.

U Segedinu razgledanje grada u pratnji vodiča: Sečenji Trg, Srpska pravoslavna Crkva Sv. Nikole, Zavetna crkva, Zavetni trg, Gradsko pozorište… Slobodno vreme za BOŽIĆNI VAŠAR  i  šoping u TC ARKAD.

U 17:30h polazak iz Segedina, za Morahalom. U 18h polazak iz Morahaloma. Dolazak u Sremsku Mitrovicu  u kasnim vecernjim satima, što je uslovljeno dužinom zadržavanja na granici.

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama