Advent u Zagrebu

Zagreb, Hrvatska

već od 4500RSD

Opis destinacije

Advent u Zagrebu je proteklih godina nagrađen kao najšareniji, najbogatije i najlepše okićen božićni sajam zbog čega je grad Zagreb postao popularniji i od Beča, Praga i drugih evropskih gradova.Tokom ovog prazničnog perioda ,Zagreb kao da je iskočio iz najslikovitije bajke… Pa hajde, pođite sa nama da se zajedno u to i uverimo. Dobrodošli!!

Informacije

SMEŠTAJ

  • Bez smeštaja

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
ADVENT U ZAGREBU
-BOŽIĆNI SAJAM-

Jednodnevni izlet - 09.12.2023. - subota

CENA ARANŽMANA: 4.500 din

Cena aranžmana obuhvata: 
- prevoz turističkim autobusom, 
- razgledanje u pratnji licenciranog turističkog vodiča
- troškove organizacije i realizacije aranžmana.

Cena aranžmana ne obuhvata: 
- međ. putno zdravstveno osiguranje i 
- individualne troškove putnika.
Polazak ispred PSC Pinki u ranim jutarnjim satima. Direktna vožnja do Zagreba sa  zadržavanjem zbog graničnih formalnosti, kao i usputnim kraćim odmorima  prema potrebi. Dolazak u Zagreb u prepodnevnim satima.

Upoznavanje grada kroz pešačko razgledanje: GORNJI GRAD: Crkva Sv. Marka, Banski dvori, Kamenita vrata, Zagrebačka katedrala- Katedrala Uznesenja Blažene Djevice Marije, Trg Kapitol, Kula Lotrščak, zagrebačka uspinjača, Jezuitski trg i fontana “Ribnjak”, tržnica Dolac; DONJI GRAD: Trg Bana Jelačića- zvanični centar grada, Cvjetni trg...

SLOBODNO VREME za šetnju i individualno razgledanje grada. Preporučujemo obilazak Trga Republike  sa  Izvorom života, HN kazalištem, ledeni park na Trgu kralja Tomislava, Advent na Zrinjevcu, Advent na Europskom trgu, Advent u Marićevom prolazu, Advent na Stross-u, Božićnu bajku- čarolija Božića u centru grada... Takođe, ne propustite žive božićne jaslice, veseli božićni tramvaj, kao i brojne zanimljive programe  I advent  atrakcije, i raznovrsnu ponudu  na  štandovima Božićnog Sajma: od medenjaka … do kuvanog vina. 
Dolazak  u Sremsku Mitrovicu u kasnim  večernjim  satima.    

Video

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama