Advent u Zagrebu

Zagreb, Hrvatska

već od 2990RSD

Opis destinacije

Advent u Zagrebu je proteklih godina nagrađen kao najšareniji, najbogatije i najlepše okićen božićni sajam zbog čega je grad Zagreb postao popularniji i od Beča, Praga i drugih evropskih gradova. Tokom ovog prazničnog perioda, Zagreb kao da je iskočio iz najslikovitije bajke… Pa hajde, pođite sa nama da se zajedno u to i uverimo. Dobrodošli!!!

Informacije

SMEŠTAJ

  • Bez smeštaja

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
BOŽIĆNI SAJAM 
Jednodnevni izlet - 10.12.2022. - subota 

CENA ARANŽMANA : 2.990 din 

Cena aranžmana obuhvata:  
- prevoz turističkim autobusom,  
- razgledanje u pratnji licenciranog turističkog vodiča 
- troškove organizacije i realizacije aranžmana

Cena aranžmana ne obuhvata:  
- međ. putno zdravstveno osiguranje
- individualne troškove putnika
Polazak ispred PSC Pinki u ranim jutarnjim satima. Direktna vožnja do Zagreba sa  zadržavanjem zbog graničnih formalnosti, kao i usputnim kraćim odmorima prema potrebi.  Dolazak u Zagreb u prepodnevnim satima. 

Upoznavanje grada kroz pešačko razgledanje: GORNJI GRAD: Crkva Sv. Marka, Banski  dvori, Kamenita vrata, Zagrebačka katedrala- Katedrala Uznesenja Blažene Djevice Marije, Trg Kapitol, Kula Lotrščak, zagrebačka uspinjača, Jezuitski trg i fontana “Ribnjak”, tržnica  Dolac; DONJI GRAD: Trg Bana Jelačića- zvanični centar grada, Cvjetni trg... 

SLOBODNO VREME za šetnju i individualno razgledanje grada. Preporučujemo obilazak  Trga Republike sa Izvorom života, HN kazalištem, ledeni park na Trgu kralja Tomislava,  Advent na Zrinjevcu, Advent na Europskom trgu, Advent u Marićevom prolazu, Advent na  Stross-u, Božićnu bajku- čarolija Božića u centru grada... Takođe, ne propustite žive božićne  jaslice, veseli božićni tramvaj, kao i brojne zanimljive programe I advent atrakcije, i  raznovrsnu ponudu na štandovima Božićnog Sajma: od medenjaka … do kuvanog vina. 

Dolazak u Sremsku Mitrovicu u kasnim večernjim satima.  

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama