Green Garden Resort

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja (Alanya) se nalazi u jugoistočnom delu Turske obale, jedan je od najvećih turističkih centara Sredozemne regije. Od grada Antalija i aerodroma udaljena je oko 135km. Ono što Alanju izdvaja od ostalih turskih letovališta su beskrajno duge šljunkovite plaže, mnoštvo hotela i izuzetno bogat noćni život. Danas Alanja zauzima plažu dugu skoro 50km. Regije koje se izdvajaju su Okurdžalar, Avsalar, Inčekum poznat po najfinijim peščanim plažama po kojima je i dobio ime, Konakli, Kejkubat, Oba, a svakako najpoznatija i najatraktivnija regija i plaža je svakako čuvena Kleopatrina plaža koja se nalazi u samom srcu grada. Prostire se na oko 2 km dužine, na ovom potezu ne postoje privatne plaže već se servis na ovoj gradskoj plaži dodatno doplaćuje. Alanju odlikuje lepeza hotela različitih koncepta i kategorija. U Alanji možete pronaći manje gradske hotele bez sadržaja koji su uspeli da sačuvaju koncept usluge polupansion, dok je većina hotela tipa rizort, bogata sadržajima za decu, akva parkovima, luna parkovima, animacijama, ima brojne restorane i koncept usluge All Inclusive.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Green Garden Resort hotel se nalazi regiji Oba u Alanji. Hotelska plaža, do koje vodi podzemni prolaz, udaljena je svega 50m od hotela.  Hotel poseduje privatnu plažu na kojoj je korišćenje ležaljki i suncobrana besplatno za goste hotela. Od centra Alanje udaljen je 3 km, a od aerodroma Antalija 125 km. Do centra Alanje se stiže šetalištem uz more gde se nalaze brojne prodavnice, suvenirnice, restorani i barovi. Green Garden Resort hotel pruža mogućnost za savršen odmor u Alanji.  Resort je u potpunosti renoviran za sezonu 2021.

Sobe: Hotel Green Garden Resort je modernog dizajna i enterijera, u svom sastavu ima 355 smeštajnih jedinica podeljenih u više kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard, komfort sobe sa jednom ili dve spavaće sobe i villa sobe sa dve spavaće sobe. Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene, renovirane, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, sef (uz doplatu),  mini bar (voda po dolasku),  set za čaj i kafu, balkon ili terasu. Smeštajne jedinice sa jednom ili dve spavaće sobe poseduju mini kuhinjski deo i prostrani dnevni boravak.

Hotelski sadržaj: U sastavu objekta Green Garden Resort nalazi se više restorana i barova. Osim pansionskog restorana, gostima su na raspolaganju a la carte restorani meksičke, internacionalne i lokalne kuhinje. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju lobby bar, bar pored bazena i bar na plaži. Od dodatnih sadržaja u sklopu hotela nalazi se nekoliko prodavnica, servis za pranje i peglanje veša i menjačnica.

Sport i zabava: U sastavu hotela Green Garden Resort nalaze se spoljašnji bazeni za odrasle i decu, kao i 2 aqua parka od kojih je jedan manji namenjen deci uzrasta do 3 godine.  Osim manjeg, a raspolaganju je aqua park sa 5 tobogana. U ponudi hotela je i spa centar koji sadrži prostorije za različite vrste masaža kao i mnogobrojne kozmetičke i terapeutske tretmane. Ljubitelji aktivnog odmora mogu koristiti fitnes centar, dok u blizini na gradskoj plaži postoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi. Green Garden Resort hotel deci pristupa sa posebnom pažnjom. Poseduje dečije igralište i mini klub. Od zabavnih aktivnosti Green Garden Resort hotel ima dnevnu i večernju animaciju za decu i odrasle.
1.dan  Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama