Hotel Špik

Kranjska Gora, Slovenija

Opis destinacije

Kranjska Gora je podjednako zimski i letnji turistički centar na severoistoku Slovenije, blizu granica sa Austrijom i Italijom. Kranjska Gora se graniči sa Nacionalnim parkom Triglav na jugu. Impozantni šumoviti vrhovi Julijskih Alpa, koji se protežu od Mojstrana do Rateče, i skijaške površine među njima, privlače izletnike, alpiniste, bicikliste i skijaše na Kranjsku Goru.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
hotel Špik se nalazi u mirnom okruženju, blizu mesta Gozd Martuljek, udaljen oko 5 km od centra Kranjske Gore.

Hotelska ponuda:
restoran, a la carte restoran, bar sa domaćim vinima, alpski kafe, besplatan Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama i u sobama, Svet vode i sauna koji se pruža na preko 250 m2 vodene površine uz to nudi finsku i biljnu saunu, kao i parno kupatilo sa različitim programima. Novosagrađeni deo hotela kategorije 4* nudi 56 soba, od toga dve hipoalegijske sobe za osobe sklone alergijama, i dva hotelska svita.

Sobe:
sobe (kategorije 4*) su sa pogledom na šumu/planinu i imaju SAT TV, telefon, Wi-Fi internet, sef, mini bar, kupatilo, balkon. Sobe su moderno opremljene i stilizovane koje mogu da ugoste četvoročlane porodice, dva standardna kreveta sa mogućnošću pomoćnog ležaja - fotelja (jedno dete deli ležaj). Gosti koji borave u sobama (kategorije 4*) imaju na raspolaganju bade mantile za spa centar, dok se peškiri za bazen mogu iznajmiti na licu mesta po ceni od 1,5 eur dnevno (cena podložna promeni).

Ishrana:
polupansion - doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela). Mogućnost doplate za pun pansion ili umanjenje za noćenje sa doručkom.

http://hotelspik.com/
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 
FT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama