Marbella Hotel

Agios Ioannis, Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije grčko ostrvo u Jonskom moru koje se kroz Otrantska vrata povezuje sa Jadranskim. Omiljeno je ostrvo turista iz Evrope, a naročito srpskih jer je tesno povezano sa našom istorijom i sudbonosnim povezivanje dva naroda kroz strahote ratnih razaranja. Glavni grad ostrva je Krf ili Korkira. Ostrvo je najgušće naseljeno na severoistočnoj obali gde je i najveća turistička ponuda. Ipak, centar svih dešavanje je u glavnom gradu sa arhitekturom na kojoj su vidljivi pečati brojnih osvajača ostrva na kome se se rado odmarali i u čijim su lepotama uživali i članovi mnogih kraljeviskih porodica. Obalu Krfa karakterišu lepe uvale sa još lepšim plažama kao i mala pitoreskna mesta sa mnogo bujnog zelenila koje se proteže od brdovitih proplanaka do same obale. Jedno od mesta idealnih za odmor je i Dasija, 12 kilometara udaljena od grada Krfa, kako zbog čistog mora i lepih plaža tako i zbog brojnih hotela i apartmana koji mogu zadovoljiti ukus svakog gosta ne samo ponudom već i cenom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Luksuzni hotel nalazi se u mestu Agios Ioannis, okružen maslinjacima i bujnim zelenilom. Od glavnog grada i aerodroma udaljen je 1 km. Turističko mesto Moraitika udaljeno je svega 3 km od hotela.

Plaža:
Privatna peščano-šljunkovita plaža, nagrađena plavom zastavicom. Kompleks je sa plažom povezan nadvožnjakom obraslim zelenilom. Ležaljke i suncobrani su uključeni u cenu.

Hotelski sadržaj:
Recepcija 24h, lobi, menjačnica, bankomat, lift, četiri bara, šest restorana, mini-klub za decu, igralište za decu, bazen sa morskom vodom, bazen sa slatkom vodom, dečji bazen, baby bazen, animacijski program, juvelirnica, mini-market, suvenirnica, besplatan wi-fi u hotelu i u sobama, usluge pranja veša (uz doplatu), sauna (uz doplatu), frizer (uz doplatu), teretana, aerobik, joga, hamam (uz doplatu), džakuzi, teniski teren, stoni tenis, bilijar (uz doplatu), sportovi na vodi (uz doplatu), organizovanje ekskurzija (uz doplatu) i prostor za odlaganje prtljaga.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 388 soba različitih veličina. Sve sobe su klimatizovane i imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, SAT TV, mini-frižider, fen za kosu, balkon ili terasu, ketler, Wi-Fi, sef i telefon. Standardne sobe sa pogledom na baštu namenjene su za smeštaj dve osobe - francuski ležaj ili dva odvojena ležaja (površine 20 m²). Standardne sobe sa pogledom na more su renovirane i namenjene su za smeštaj dve osobe - francuski ležaj ili dva odvojena ležaja (površine 20 m²). Porodične sobe mogu biti sa pogledom na baštu ili na more. Spavaća soba i dnevna soba su odvojene kliznim vratima. Namenjene su za smeštaj maksimum dve odrasle osobe i dva deteta (površine 35 m²).

Usluga:
Polupansion (obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje). Moguća je i doplata za all inclusive uslugu (sve uključeno).

Kontakt:
www.marbella.gr

Napomena:
Svojom sadržajima, moderno dekorisanim sobama i odličnim restoranima Marbella se svrstava u rang luksuznih resort hotela.
1. dan BEOGRAD - KRF
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krf (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRF
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KRF - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Video

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama