Mayor La Grotta Verde Grand Resort

Agios Gordios, Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije grčko ostrvo u Jonskom moru koje se kroz Otrantska vrata povezuje sa Jadranskim. Omiljeno je ostrvo turista iz Evrope, a naročito srpskih jer je tesno povezano sa našom istorijom i sudbonosnim povezivanje dva naroda kroz strahote ratnih razaranja. Glavni grad ostrva je Krf ili Korkira. Ostrvo je najgušće naseljeno na severoistočnoj obali gde je i najveća turistička ponuda. Ipak, centar svih dešavanje je u glavnom gradu sa arhitekturom na kojoj su vidljivi pečati brojnih osvajača ostrva na kome se se rado odmarali i u čijim su lepotama uživali i članovi mnogih kraljeviskih porodica. Obalu Krfa karakterišu lepe uvale sa još lepšim plažama kao i mala pitoreskna mesta sa mnogo bujnog zelenila koje se proteže od brdovitih proplanaka do same obale. Jedno od mesta idealnih za odmor je i Dasija, 12 kilometara udaljena od grada Krfa, kako zbog čistog mora i lepih plaža tako i zbog brojnih hotela i apartmana koji mogu zadovoljiti ukus svakog gosta ne samo ponudom već i cenom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Luksuzni kompleks, udaljen samo kilometar od centra simpatičnog gradića Agios Gordios. Kaskadno je postavljan i sobe su raspoređene u više zgrada koje se nižu od recepcije i ulaza do bazena i plaže. Od grada Krfa udaljen je 12 km.

Plaža: 
Nalazi se na peščanoj plaži. Ležaljke i suncobrani su besplatni, a peškiri se mogu dobiti uz depozit.

Hotelski sadržaj:
Recepcija sa dvadesetčetvoročasovnim radnim vremenom, parking, glavni restoran i nekoliko a la carte restorana, lobi bar, bar na terasi, bar na bazenu, bar na plaži, 2 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen koji se greje, spa i fitnes centar (sauna, hamam, masaže - uz doplatu), menjačnica, frizer (uz doplatu), bilijar, stoni tenis, TV kutak, biblioteka, besplatna Wi-Fi internet konekcija. 

Sobe:
Sobe su namenjene za smeštaj dve do tri odrasle osobe, a u svom sastavu imaju francuski krevet ili dva odvojena kreveta, a treći ležaj je pomoćni. Gosti u sobama imaju na raspolaganju: klima uređaj, SAT TV, DVD plejer, telefon, besplatnu Wi-Fi internet konekciju, mini-frižider (mini-bar na zahtev), fen za kosu, toaletni pribor, sef, ketler. Sobe tipa superior suite imaju još i bade mantile i aparat za espresso kafu.

Usluga:
All inclusive – obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Napomena: 
Hotel pripada poznatom lancu Mayor hotela koji je prepoznatljiv po veoma kvalitetnoj usluzi. Namenjen je isključivo osobama starijim od 16 godina. 
1. dan BEOGRAD - KRF
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krf (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRF
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KRF - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Video

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama