Paloma Pasha Resort

Kušadasi, Turska

Opis destinacije

Kušadasi krasi sedam predivnih plaža, nacionalni park, mnogobrojni restorani, turski barovi do kojih lako možete doći malim autobusima-dolmušima. Sam centar grada je dinamičan, pun različitih mesta za izlaske dok se van grada nalazi veliki broj hotela i plaža u mirnom okruženju. Na kojoj god plaži da se nađete možete uživati u kristalno čistoj vodi i sportovima na vodi. Najpopularnija je Ladies beach, koja se nalazi u blizini centra, duga peščana plaža na kojoj se nalaze brojni restorani, barovi i noćni klubovi. Nemojte propustiti da dočekate zalazak sunca na ovoj plaži. Downtown beach nalazi se u centru Kušadasija, uvek se možete skloniti sa plaže i uživati u šopingu. Long beach je od Kušadasija udaljena oko 6 km, dugačka je 20 km, na njoj se nalazi aquapark. Pored navedenih svakako vredi posetiti Love beach, Kustur plažu, Diamond/Gold plažu, Siver sand beach, Paradise, Tusan… i plaže u okviru nacionalnog parka. Nacionalni park ima najčistiju vodu u Kušadasiju, voda je idealna za ronjenje, borova šuma pruža potrebnu haladovinu, a brojne uvale i zalivi mir i tišinu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Paloma Pasha Resort nalazi se u regiji Ozdere nadomak Kušadasija, u malom zalivu na peščanoj plaži, na kojoj se ležaljke, suncobrani i peškiri koriste bez doplate. Od centra mesta Ozdere udaljen je  1 km, od centra Kušadasija udaljen je 35 km, a od aerodroma Bodrum 150 km.

Sobe: Hotel Paloma Pasha Resort u svom sastavu ima 268 smeštajnih jedinica. U ponudi agencije  nalaze se standard i porodične sobe. Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, Wi-Fi, mini bar (voda, sokovi i pivo se dopunjuju svaki dan),  ketler sa setom za čaj i kafu, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: U sastavu Paloma Pasha Resort hotela nalazi se više restorana i barova. Lanac Paloma hotela je čuven po organskoj hrani koja se poslužuje tokom pansionskih obroka. Naime, lanac poseduje svoje plantaže voća i povrća te se proizvodnja odvija u istoj kući. Takođe, specifičnost su i pekarski proizvodi koji se proizvode na dan kada se poslužuju u samom hotelu. Može se reći da je kuhinja Paloma hotela jedna od najkvalitetnijih u Turskoj. Osim pansionskog restorana, gostima su na raspolaganju 5 a la carte restorana mediteranske, azijske, turske, internacionalne kuhinje kao i grill a la carte restoran. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju 6 barova i poslastičarnica. Neki od barova služe pića tokom čitavog dana i noći. U svim restoranima i Lobby baru gosti Paloma Pasha Resort hotela mogu uživati u organskom vinu proizvedenom od grožđa sa njihovih plantaža. Od dodatnih usluga koje se doplaćuju gostima hotela Paloma Pasha Resort na raspolaganju su usluge frizera, fotografa, servis za pranje i sušenje veša, razne prodavnice kao i usluge doktora i usluge čuvanja dece.

Sport i zabava: U sastavu Paloma Pasha Resort hotela nalaze 2 spoljašnja bazena, 1 dečiji bazen i jedan bazen sa toboganima. U ponudi hotela je i spa centar, koji  može odgovoriti  na potrebe najzahtevnijih gostiju,  koji sadrži unutrašnji bazen, tursko kupatilo, saunu, kao i prostorije za različite vrste masaža i mnogobrojne kozmetičke tretmane. Ljubitelji aktivnog odmora mogu koristiti fitnes centar, igrati stoni tenis, boćanje, tenis, košarku, mini fudbal  ili se oprobati u streličarstvu. Na plaži uz doplatu gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi. Najmlađim gostima Paloma Pasha Resort hotel pristupa sa posebnom pažnjom. Pored mini kluba i dečijeg igrališta, Paloma Pasha Resort hotel ima i program za tinejdžere uzrasta 13 do 16 godina sa Play Station i Xbox Motion konzolama. Od zabavnih aktivnosti Paloma Pasha Resort hotel ima dnevnu i večernju animaciju za decu i odrasle.
1.dan                     Beograd – Bodrum

Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Bodrum direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 10/11. dan          Bodrum

Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

11/12. dan                 Bodrum – Beograd

Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama