Seven Seas Sealight Elite

Kušadasi, Turska

Opis destinacije

Kušadasi krasi sedam predivnih plaža, nacionalni park, mnogobrojni restorani, turski barovi do kojih lako možete doći malim autobusima-dolmušima. Sam centar grada je dinamičan, pun različitih mesta za izlaske dok se van grada nalazi veliki broj hotela i plaža u mirnom okruženju. Na kojoj god plaži da se nađete možete uživati u kristalno čistoj vodi i sportovima na vodi. Najpopularnija je Ladies beach, koja se nalazi u blizini centra, duga peščana plaža na kojoj se nalaze brojni restorani, barovi i noćni klubovi. Nemojte propustiti da dočekate zalazak sunca na ovoj plaži. Downtown beach nalazi se u centru Kušadasija, uvek se možete skloniti sa plaže i uživati u šopingu. Long beach je od Kušadasija udaljena oko 6 km, dugačka je 20 km, na njoj se nalazi aquapark. Pored navedenih svakako vredi posetiti Love beach, Kustur plažu, Diamond/Gold plažu, Siver sand beach, Paradise, Tusan… i plaže u okviru nacionalnog parka. Nacionalni park ima najčistiju vodu u Kušadasiju, voda je idealna za ronjenje, borova šuma pruža potrebnu haladovinu, a brojne uvale i zalivi mir i tišinu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Seven Seas Sealight Elite (ex Amara Sealight Elite) je smešten na privatnoj plaži. Svojim gostima pruža odmor za celu porodicu. Od centra Kušadasija udaljen je 6 km, a od aerodroma u Bodrumu 130 km.

Sobe: Seven Seas Sealight Elite hotel raspolaže sa ukupno 392 smeštajne jedinice koje su podeljene na 5 tipova. Svaka soba je moderno opremljena i ima kupatilo, fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Seven Seas Sealight Elite poseduje 13 restorana, od kojih su 10 a la carte sa različitim odabirom menija (italijanski, turski, riblji, otomanski, azijski, dijetetski, vegeterijanski, južnoamerički, internacionalni...). Osim restorana, hotel raspolaže i sa 5 barova u kojima se služe kafe, kokteli kao i razne vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića. Od ostalih sadržaja hotel ima i wi fi konekciju, usluge lekara na upit, frizerski salon, prodavnice, usluge pranja i peglanja veša i fotografsku radnju.

Sport i zabava: U sastavu Seven Seas Sealight Elite hotela su 4 spoljašnja bazena, od kojih je jedan deo sa mini toboganima namenjen najmlađima. U hotelu se organizuju razne sportske aktivnosti poput gimnastike, joge, pilatesa i aerobika. Od ostalih sportskih sadržaja hotel poseduje teniske terene, teren za košarku i odbojku, stoni tenis, zumbu i badminton, a takođe postoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi.Gostima je na raspolaganju i spa centar sa saunom, turskim i parnim kupatilom, dok se kozmetički tretmani i masaže dodatno naplaćuju. Najmlađim gostima je na raspolaganju mini klub sa timom profesionalnih animatora.
1.dan                     Beograd – Bodrum

Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Bodrum direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 10/11. dan          Bodrum

Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

11/12. dan                 Bodrum – Beograd

Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama