Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Datumi polazaka za 2020. godinu: 18.07; 15.08; 19.09; 17.10. 

CENA IZLETA PO OSOBI: 9450 RSD
Cena je rađena na minimum 25 putnika u grupi. 
Prevoz: kombinacija autobus/brod
Doplata za polazak iz Novog Sada je 850 RSD.

U cenu je uključeno: 
- Prevoz turističkim autobusom visoke klase prema programu i itinereru
- Licencirani turistički vodič
- Smeštaj u vili Tara President na Tari na bazi noćenja sa doručkom, tuš, wc
- Krstarenje od Perućca do Višegrada
- Ekološka taksa za Nacionalni park Tara
- Troškovi organizacije izleta

U cenu nije uključeno:
- Večera u smeštaju - 700 po osobi - doplata za polupansion, uplaćuje se prilikom prijave u agenciji
- Ručak drugi dan u restoranu u Višegradu - oko 900 RSD po osobi
- Piće tokom obroka
- Individualni troškovi

NAPOMENA:
Cena za decu: 8950 RSD 

1. DAN
Polazak iz Novog Sada u 7.00 h sa parkinga kod hotela "Sajam"; polazak iz Beograda u 8.30 h.
Prvu pauzu za kafu napravićemo u Etno-selu „Sunčana reka“ , koja se prostire na obali najlepše srpske reke Drine, ispod istorijske planine Gučevo. Nastavak putovanja duž obale Drine do etno-naselja Vrhpolje gde ćemo imati drugu pauzu i još jednu priliku za uživanje u prelepom ambijentu uz reku Drinu. Sledeći stop za fotografisanje napravićemo da bismo fotografisali čuvenu kućicu na Drini. 
Nastavljamo ka jezeru Perućac. Pred ručak, red je malo se okrepiti pa ćemo stati u destileriju rakije Klekovača na kratku degustaciju rakije. Zatim nastavljamo do restorana Vrelo,  gde ćemo imati pauzu za ručak uz samu reku Godinu, dugačku svega 365 m! Penjemo se zatim na Taru i odlazimo do jednog od najlepših vidikovaca u Srbiji - Banjske stene, sa kojeg se pruža predivan pogled na veštačko jezero Perućac, kanjon reke Drine i područje Osvata u BiH. Do ovog vidikovca imamo oko 1.500 m lagane šetnje i isto toliko nazad do mesta gde nas čeka autobus. Ukoliko nam satnica dozvoli, moguće je i zaustavljanje na tepih livadi na Mitrovac polju. Dolazak u vilu Tara President. Smeštaj i večera. Noćenje.

2. DAN
Nakon doručka, sledi odlazak do turističkog naselja Perućac, na desnoj obali Drine, gde ćemo imati prilike da vidimo hidrocentralu od koje počinje Drinsko jezero, dugačko 54 km i čiji se veličanstveni kanjon prostire sve do Višegrada. Sledi vožnja brodićem do tog divnog gradića. Inače, kanjon Drine jedan je od najdubljih u svetu (na pojedinim mestima dubok je i do 1.000 m). Već posle pola sata plovidbe, ulazimo u predeo koji krasi zelena boja vode i šumom obrasle litice. Po dolasku u Višegrad, sledi šetnja Andrićgradom i pauza za ručak u restoranu sa kojeg se pruža divan pogled na čuveni most preko Drine, koji je Mehmed-paša Sokolović podigao 1571. godine. Povratak brodićem u Perućac.
Putovanje nastavljamo autobusom. Povratak u Beograd i Novi Sad u kasnim večernjim časovima. 

* Tokom prijave za aranžman, u napomenu je potrebno upisati i adresu stanovanja putnika kako bismo Vam mogli izdati Potvrdu o garanciji putovanja.

40% od ukupne vrednosti aranžmana najkasnije 2 dana od prijema instrukcije za uplatu a ostatak iznosa najkasnije 10 dana pred početak ture;
Platnim karticama Dina, Master Card, Visa;
Čekovima građana – na ime rezervacije se plaća 40% od ukupne cene aranžmana, ostatak se otplaćuje u najviše 4 jednake mesečne rate;

MGLN

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama