Tiara Beach Hotel

Sunčev Breg, Bugarska

Opis destinacije

Sunčev Breg - Je najpoznatije Bugarsko letovalište koje se nalazi na jugoistoku Bugarske, smešteno u dugom preko 8 km peščanom zalivu u čijem se zaleđu nalazi veliki broj hotela, restorana, klubova... Severni deo letovališta blago se uzdiže uz poslednje obronke Stare Planine, gde se graniči sa gradićem Sveti Vlas. Na južni deo nastavlja se novi Nesebar u čijem je produžetku poluostrvo na kome se nalazi stari grad Nesebar, koji je zahvaljujući velikom broju kulturno-istorijskih spomenika, stavljen pod zaštitu UNESCO-a.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Tiara Beach se nalazi u južnom delu Sunčevog Brega na oko 1.7km od centra i oko na 400m od plaže. Svojom savršenom lokacijom u peščanim dinama predstavlja idealno mesto za ugodan i opuštajući odmor.

Hotelski sadržaj:
Hotel poseduje: recepciju, restoran, lobby bar, pool bar, snack bar, menjačnicu, Wi-Fi internet, parking (do popune mesta, uz doplatu), konferencijsku salu sa pratećom opremom, medicinski kabinet, wellness centar (sauna, parno kupatilo, relaks soba, fitness), bazen sa odeljkom za decu, mini aqua park, stoni tenis, dečije igralište, animacija

Sobe:
Hotel poseduje 328 kompletno opremljenih soba i suitova. Sve standard sobe poseduju: francuski krevet ili dva singl kreveta i jedan pomoćni ležaj; suite poseduju: francuski krevet ili dva singl kreveta i jedan ili dva pomoćna ležaja, TV, telefon, frižider, klimu, Wi-Fi internet, sef (uz doplate), kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu, balkon. Sobe mogu imati fotelju ili sofu na razvlačenje kao dodatni ležaj, kao i pogled na park ili more.

Usluga:
Usluga je na bazi all inclusive (all inclusive - švedski sto).

Kontakt:
www.tiarabeach.eu
Prvi dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h). Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put

- gotovinski

- čekovima građana do 6 mesečnih rata

- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama