Tui Family Life Kaya Side

Side, Turska

Opis destinacije

Turski gradić Side nudi posebno zadovoljstvo odmora. Nekada glavna luka stare Pamfilije zauzima zapravo poluostrvo dugo oko kilometar i široko nekoliko stotina metara. Lepota ovog gradića ogleda se pre svega u ostacima građevina iz antičkog vremena od kojih se po monumentalnosti izdvajaju Apolonov hram i jedan od najvećih amfiteatara u Turskoj iz drugog veka. Život u ovom gradiću neuporedivo je uzbudljivi preko dana zbog brojnih turista iz okolnih letovališta koji ga rado posećuju. Idealan je za one što su namerni da u modernim hotelskim kompleksima u okruženju bujnog zalenila dožive svu lepotu ovozemaljskog mira s mirisima Mediterana uz čarobne zalaske sunca.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel se nalazi 70 km od aerodroma u Antaliji i 5 km od mesta Manavgat, na samoj obali mora. Sagrađen je 1988. godine a renoviran 2014. godine i zauzima površinu od 70.000 m².

Plaža:
Hotel ima sopstvenu, peščanu plažu i bar na plaži. Ležaljke, suncobrani, dušeci za plažu i bar na plaži su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel se sastoji iz četvorospratne glavne zgrade i četvorospratne superior zgrade (gde je 50% soba sa pogledom na more). Ima 235 standardnih soba (max 2+1 osoba, 25 m², od kojih su 4 za osobe sa posebnim potrebama) i 45 dvosobnih suite soba (max 3+1 osoba, 27-30 m²). Svaka soba ima: televizor, telefon, sef (besplatno), fen, centralni klima uređaj, mini bar (besplatno), balkon, kupatilo, besplatan internet.

Hotelski sadržaj:
Glavni i 2 a’la carte restorana (turski i italijanski - jednom u toku boravka restoran po izboru uz rezervaciju - besplatno), dijetalni i vegetarijanski meni, bežični internet u lobiju i kod bazena (besplatno), unutrašnji bazen, 3 otvorena bazena, 2 vodena tobogana, 5 barova, sala za konferenciju (220 osoba), 5 teniskih terena, teretana, sauna, tursko kupatilo, sauna, nuzika uživo,animacija, odbojka na pesku, aerobik, stoni tenis,pikado, vaterpolo, 3 vodena tobogana, dečiji bazen, dečije igralište, dečiji meni, mini klub za decu (4-12 godina), junior club (13-16 godina, u julu i avgustu). Plaća se: video igre, internet cafe, bilijar, motorni sportovi na vodi, najam rekvizita za tenis, masaža, đakuzi, usluge frizerskog i salona lepote, usluge pranja, peglanja i hemijskog čišćenja veša, usluge doktora.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
Tel: +90 242 756 90 90 
www.kayahotels.com.tr
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama